MiraMove
liikunta-ja hyvinvointipalvelut
Tervetuloa
Tietoja minusta: Mira Sinerkari
Palvelut
Hinnasto
Media
Kuvagalleria
Oma kouluttautuminen
Tietoja minusta: Mira Sinerkari
Olen syntynyt 70-luvun alussa ja kasvanut Helsingin Puistolassa sekä Vantaan Rekolassa. Aikuisiällä muutin Vantaan Tikkurilaan, menin naimisiin parikymppisenä ja meillä on tänä päivänä kolme aikuisikäistä lasta. Vuosien aikana olemme asuneet myös Nurmijärvellä Röykässä ja nyt siis täällä Kiskossa (Salo).
Olen tehnyt töitä 16-vuotiaasta lähtien. Ensin monia vuosia ravintola-alalla useissa eri paikoissa, myös johtotehtävissä. Valmistuin maskeeraajaksi v.1991, opettajinani mm. Raili Hulkkonen, Riitta Vaara, Minna Kaketti, Outi Broux sekä Helena Lindgren ja työskentelin aluepäällikkönä Justine-kosmetiikkasarjalle mm. järjestäen meikkauskursseja.
Matkatoimistovirkailijaksi valmistuin 2000-luvun alussa ja tein töitä Arean 24 h-palvelussa Helsinki-Vantaan lentokentällä sekä valtionhallinnon tiimissä. Liikunnanohjaajaksi valmistuin v. 2008, jolloin perustin oman yritykseni MiraMoven. Olen ohjannut lukemattomia erilaisia jumppatunteja, naurujoogaa, lasten liikuntaleirejä, seinäkiipeilyä, jousiammuntaa, Pilatesta, kuntosaliryhmiä, vesijumppaa, jne.
Shiatsu-hierojaksi valmistuin v.2010 ja olen saanut olla mukana usean asiakkaani kehon paranemisprosessissa.
Life-luontaistuote myyjänä aloitin v.2014 ja myymäläpäällikkönä v.2016 lopussa.

Ratsastuksen aloitin 8-vuotiaana Poni-Haassa, opettajanani mm. Chrisse Fagerström. Kävin myös muilla talleilla sekä useilla hevosleireillä vuosien varrella. 2000-luvun puolessa välissä tytärtäni puri myös hevoskärpänen, joten löysimme itsemme Nurmijärven Equstom-tallilta (Sanna Siekkinen, Minkki Peltonen, Krista Mutanen) sekä hieman myöhemmin Hobuni-eestinhevostallilta Vihdistä. Tuolla tallilla aloitin ratsastustuntien ohjaamisen tenaville.
Vuonna 2008 ostin ensimmäisen oman hevoseni: jalostusorina toimineen 4-vuotiaan ruunatun Rosson,
joka on Elämäni Hevonen <3 .
Kävin aktiivisesti valmennustunneilla, (mm. Risto Hartikainen, Jaana Mäkynen-Koski sekä Eeva Kaartinen) ja kilpailin myös hieman. Hevostilamme Kiskosta ostimme v.2013 ja enimmillään minulla on ollut 6 omaa hevosta. 
Omaan ratsastukseeni sekä ratsastuksen opettamiseeni olen saanut vaikutteita mm. Centered Ridingistä ja Eversti Carden sekä Mary Wanlessin opeista.  Myös Katariina Kaartinen-Alongi on ollut erittäin tärkeä tekijä opettamisen urallani. Olen aina ollut hyvin tiedonjanoinen ja koen vahvuuksikseni positiivisuuteni sekä taidon soveltaa. Parhaimpia hetkiä ovat ne, jolloin näen oppilaideni kehittymisen lyhyessäkin ajassa ja sen onnistumisen riemun heidän silmistään, kun ratsukko kulkee eteenpäin täydessä harmoniassa kuin ajatuksen voimalla. Ja hevosella on hyvä olla. <3 

"Mira pitää tehokkaita tunteja, joissa kaikella tekemisellä on tarkoitus. Harjoitteet ovat kivoja ja haastavia, eivät yhtään puuduttavia. Miran tunneilla oppii, eikä ole vain kulkija hevosen kyydissä. Hän huomioi ratsastajan lisäksi myös hevosen ja palaute on aina positiivista sekä kannustavaa."

"Mira on positiivinen ja selkeä opettaja. Hän antaa ohjeita niin, että kaikki ne ymmärtävät. Hänen oppilaat ovat onnekkaita!"